Een dart shirt 

Wanneer je alle onderdelen om te kunnen darten bij elkaar hebt, rest er eigenlijk nog maar een ding: beginnen met darten! Je kunt natuurlijk voor je plezier darten thuis of in de kroeg met een aantal vrienden, maar je kunt je ook inschrijven bij een vereniging en meedoen in een dartcompetitie. Tijdens zo'n competitie of losse wedstrijden dragen darters een speciaal dart shirt. Vaak is dit zelfs verplicht volgens de kledingvoorschriften van de Nederlandse Darts Bond. Heb jij ook interesse om een dartshirt te kopen zodat jij er tijdens de volgende dartpartij op en top uitziet? Bekijk dan het onderstaande aanbod aan dartshirts, maak een keuze en bestel!

Dart shirts met eigen bedrukking

Een dartshirt heeft meestal een typisch uiterlijk, wat vaak bestaat uit een shirt met kraag. Je zult dus zelden tot nooit een shirt met een ronde hals of een V-hals tegenkomen, simpelweg omdat dit niet onder de juiste kledingvoorschriften valt. Daarnaast zijn de meeste dart shirts eenvoudig van kleur, zonder drukke afbeeldingen of patronen op de shirts. Bij de professionele darters zie je echter wel vaak sponsoring op hun shirts, maar dat is natuurlijk niet zo voor elke darter. Wil je jouw dartshirt desalniettemin personaliseren? Dan kun je ervoor kiezen om een dartshirt met eigen bedrukking te laten bestellen. Hier kun je bijvoorbeeld je naam op laten drukken of de naam van de vereniging waarvan je lid bent opdrukken. Ook om dit soort dart shirts te kopen kun je via onze website makkelijk worden doorverwezen naar de juiste webshop. 

Het kopen van een dart shirt

Dus wil jij er net zo bijlopen als Raymond van Barneveld of Phil Taylor? Bestel dan hier een dartshirt voor een mooie prijs! Wanneer je op een shirt naar keuze klikt, word je direct doorgeleid naar de desbetreffende webshop waar je jouw aankoop kunt afmaken. Zo heb je binnen een paar klikken jouw favoriete dart shirt in huis!

Sportartikelen vind je bij Sportaanbiedingen.nl