Anja's darts & accessoires

Darten wordt steeds populairder, en daar zijn wij alleen maar blij mee. Wij zijn namelijk hét dartportaal waar je alles vindt over deze leuke sport en hobby. We laten je graag kennis maken met de diverse spelvarianten en natuurlijk kun je hier de nodige items aanschaffen. Ben jij de nieuwe Raymond van Barneveld? Scoor jij de volgende 180? Gooi jij je pijlen gemakkelijk (of wat minder gemakkelijk) in de bullseye? Dan ben je op Anja's Darts absoluut aan het juiste adres.

Alles rondom darten

Zoek je benodigdheden om darts kunnen spelen? Wil je met een kwalitatief setje pijlen kunnen darten in de kroeg, of ben je zelf lid van een vereniging en speel je wedstrijden? Wat de reden ook is dat je graag pijlen en benodigdheden wilt aanschaffen, het kan bij AnjasDarts.nl. We hebben de dartbenodigdheden eenvoudig en simpel per categorie uitgefilterd. Ben je op zoek naar complete setjes pijlen, of wil je alleen nieuwe flights of shafts? Bekijk het overzicht en bestel je nieuwe dart benodigdheden eenvoudig online. Regelmatig hebben we via dagaanbiedingen en kortingscode ook extra korting voor je. Ideaal als je met een beperkt budget zit.

Dartartikelen Michael van GErwen

Spelregels van darts

Voor het spelen van darts heb je weinig nodig: een setje pijlen en een dartbord is voldoende. Verder is het handig om je in te lezen op het gebied van de spelregels. Er zijn namelijk verschillende spelletjes die je kunt spelen. 501 is de meest bekende variant, en dit is ook meteen de variant die men op tv en in wedstrijden speelt. Verder is er ook nog de 301 variant en tactics. De spelregels van deze varianten en natuurlijk de spelregels van de 501 variant vind je op deze website of een van onze tips voor darts & overige sporten die ook op deze website te vinden zijn.

Heb jij vragen of heb je suggesties voor onze website? Laat het ons weten via het contactformulier!